ЛАКТАШИ, 26. априла – Раме уз раме, на првој линији фронта…али овај пут фронта на којем једино хуманост води битку, стало је чак 135 добровољних давалаца крви. Поводом Дана општине Лакташи, Друштво добровољних давалаца крви „Лакташи“, организовало је прошле седмице акцију прикупљања крви.
Након обављеног љекарског прегледа, 124 даваоца су донирали крв. Из здравствених разлога враћено је 11 давалаца након обављеног љекарског прегледа. 5 особа први пут дало је крв.

И овај пут је Српска православна црквена епархија бањалучка, парохија у Лакташима, уступила просторије учесницима акције, због чега из ДДДК „Лакташи“ протонамјеснику Драгану Топићу и јереју Дарки Савићу изражавају захвалност.
Из ДДДК Лакташи поручују: “Захваљујемо се свим даваоцима крви који су се током читаве године одазивали на наше позиве у спасавању људских живота, захваљујемо се и Општини Лакташи на указаном повјерењу, као и медијима који су нам увијек били велика подршка током свих акција. Свим грађанима православне вјероисповјести желимо срећан и благословен Васкрс са поздравом Христос воскресе! Ваистину Воскресе!”

dddklaktasi_april_2021_a.jpg dddklaktasi_april_2021_b.jpg dddklaktasi_april_2021_c.jpg

dddklaktasi_april_2021_d.jpg dddklaktasi_april_2021_e.jpg dddklaktasi_april_2021_f.jpg

dddklaktasi_april_2021_g.jpg dddklaktasi_april_2021_h.jpg dddklaktasi_april_2021_i.jpg

dddklaktasi_april_2021_j.jpg