Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

ЉУБИЊЦИ ДАРОВАЛИ КРВ У НЕВЕСИЊУ

Чланови Удружења добровољних давалаца крви „Љубиње“ из Љубиња јуче су даровали крв у Служби за трансфузију у Невесињу. У акцији, коју Љубињци већ традиционално организују поводом крсне славе невесињске Болнице, Св. Василија Острошког, прикупљено је 13 доза драгоцјене течности.
Опширније

Мајевчани даровали драгоцјену течност

У Лопарама је данас организована добровољна акција даривања крви у организацији Дома здраве ове мајевичке општине, Удружења Добровољних даваоца крви Лопара,
Опширније

Запослени Завода „Др Мирослав Зотовић“ Бањалука даривали крв

Актив добровољних давалаца крви Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ Бањалука, јуче је организовао трећу акцију добровољног давања крви запослених ове установе.
Oпширније...

Одржана традиционална акција даривања крви у Равном

У организацији Друштва добровољних давалаца крви „Љубиње“ и Трансфузијског центра СКБ Мостар, 13. фебруара 2020. године организована је још једна традиционална акција добровољног даривања крви.
Oпширније...

Хуманиста из Бијељине: Даривао више од 100 литара крв

Празници у многима од нас пробуде хуманост, али међу нама има и оних који своје хумане мисије спроводе непрекидно деценијама. Велики хуманиста Жико Тодоровић из Бијељине је онима којима је најпотребније даровао више од 100 литара крви.
Опширније

будите херој !

једна даривана доза = три спасена живота

Modrica2015 1
ДДДК „Рафинерија уља“ Модрича је дана 06.06.2015. године у склопу Програма рада, а у поводу јубилеја - 10 година постојања и рада Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске, те у поводу обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, организовало акцију даривања крви.

Опширније...

ddk4 Поштовани пријатељи, позивамо вас на акцију добровољног даривања крви и дружење давалаца у Модричи, коју смо уприличили у склопу обиљежавања Свјетског дана добровољних давалаца крви и 10 година постојања Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске. Акција ће се одржати 06.06.2015. године (субота) у просторијама дискотеке Холивуд у Модричи у времену од 09 до14 часова.

Дођите да заједничким снагама прикупимо што већи број доза крви и на тај начин обиљежимо свој дан - дан добровољних давалаца крви.

kapljicazvonar
Друштво добровољних давалаца крви “Рафинеријa уља Модрича” организује акцију добровољног даривања крви која ће cе одржати дана 16.05.2014. године (петак) у просторијама СРЦ „Ријечани“ , са почетком у 08,00 часова.


Програм акције:
08 – 14 часова - акција добровољног даривања крви
14 – 19 часова - ручак и дружење давалаца                    
19 – 20 часова - завршетак акције и испраћај гостију

Позивамо све људе добре воље да се одазову акцији даривања крви и на тај начин дају допринос овој хуманој акцији.

Предсједник Друштва    
Славко Р. Јевтић с.р.    

 


 

Активности Савеза у 2020. помогли

logoers

Мјешовити Холдинг „Електропривреда“ Републике Српске
акционарско друштво Требиње

Видео прилози на YouTube