Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

Одржана прва акција добровољног даривања крви у Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „др Мирослав Зотовић“ Бањалукa

Изузетно нам је задовољство да истакнемо одличну реализацију акције добровољног даривања крви у организацији недавно основаног Актива добровољних давалаца крви Завода „Др Мирослав Зотовић“ из Бањалуке.
Опширније

ХО СРЦЕМ ЗА МОДРИЧУ УЧЕСТВОВАЛА НА АКЦИЈИ ДАРИВАЊА КРВИ

Чланови ХО “Срцем за Модричу” учествују на скоро свим акцијама добровољног даривања крви која се организују на подручју наше општине. Стога организатори нас не обавјештавају или позивају појединачно већ то достављају на нашу организацију јер знају да ће се увијек неко одазвати од нашег чланства.
Опширније

Одржана акција добровољног даривања крви у склопу обиљежавања Дана општине Лакташи

Поводом обиљежавања Дана општине Лакташи, у уторак 23. априла 2019. године, Друштво из Лакташа реализовало је 1. овогодишњу акцију даривања крви у ЈЗУ „Др Младен Стојановић“ Лакташи, у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.
Oпширније...

За будућност добровољног давалаштва крви у Требињу не треба бринути

Поводом Свјетског дана добровољних давалаца крви данас је градоначелник Требиња Мирко Ћурић примио чланове требињског Удружења добровољних давалца крви и удружења побратима из Србије и Црне Горе.
Oпширније...

ОБИЉЕЖЕН 14. ЈУНИ СВЈЕТСКИ ДАН ДАВАЛАЦА КРВИ

У Лакташима је у петак 14. јуна 2019. године поводом обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, одржана савезна акција даривања крви у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.У Лакташима је у петак 14. јуна 2019. године поводом обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, одржана савезна акција даривања крви у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.
Опширније

ОДРЖАНА РЕДОВНА АКЦИЈА ДАРИВАЊА КРВИ У ЛАКТАШИМА

Лакташи – У ЈЗУ Дом здравља „Др Младен Стојановић“ Лакташи у петак 27. септембра 2019. године, одржана је трећа годишња акција даривања крви.
Опширније

будите херој !

једна даривана доза = три спасена живота

Modrica2015 1
ДДДК „Рафинерија уља“ Модрича је дана 06.06.2015. године у склопу Програма рада, а у поводу јубилеја - 10 година постојања и рада Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске, те у поводу обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, организовало акцију даривања крви.

Опширније...

ddk4 Поштовани пријатељи, позивамо вас на акцију добровољног даривања крви и дружење давалаца у Модричи, коју смо уприличили у склопу обиљежавања Свјетског дана добровољних давалаца крви и 10 година постојања Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске. Акција ће се одржати 06.06.2015. године (субота) у просторијама дискотеке Холивуд у Модричи у времену од 09 до14 часова.

Дођите да заједничким снагама прикупимо што већи број доза крви и на тај начин обиљежимо свој дан - дан добровољних давалаца крви.

kapljicazvonar
Друштво добровољних давалаца крви “Рафинеријa уља Модрича” организује акцију добровољног даривања крви која ће cе одржати дана 16.05.2014. године (петак) у просторијама СРЦ „Ријечани“ , са почетком у 08,00 часова.


Програм акције:
08 – 14 часова - акција добровољног даривања крви
14 – 19 часова - ручак и дружење давалаца                    
19 – 20 часова - завршетак акције и испраћај гостију

Позивамо све људе добре воље да се одазову акцији даривања крви и на тај начин дају допринос овој хуманој акцији.

Предсједник Друштва    
Славко Р. Јевтић с.р.    

 


 

Активности Савеза у 2019. помогли

 

 

 

 

 

hetnobgd150px
Хидроелектране на Требишњици

 

elta hd1

 

LogoAndjelicX

 

motelkonak
logo laktasi 

 

 

 

 

rtrs logo

 

 

КОЛЕКТОР ЦЦЛ д.о.о
Лакташи

 

 

 

Новинска агенција
Глас Српске

 

 

Независне новине
"Studio 078"
Лакташи 
euroexpress

 nova oprma logo

 

 

   

Видео прилози на YouTube