Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

ЉУБИЊЦИ ДАРОВАЛИ КРВ У НЕВЕСИЊУ

Чланови Удружења добровољних давалаца крви „Љубиње“ из Љубиња јуче су даровали крв у Служби за трансфузију у Невесињу. У акцији, коју Љубињци већ традиционално организују поводом крсне славе невесињске Болнице, Св. Василија Острошког, прикупљено је 13 доза драгоцјене течности.
Опширније

Мајевчани даровали драгоцјену течност

У Лопарама је данас организована добровољна акција даривања крви у организацији Дома здраве ове мајевичке општине, Удружења Добровољних даваоца крви Лопара,
Опширније

Запослени Завода „Др Мирослав Зотовић“ Бањалука даривали крв

Актив добровољних давалаца крви Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ Бањалука, јуче је организовао трећу акцију добровољног давања крви запослених ове установе.
Oпширније...

Одржана традиционална акција даривања крви у Равном

У организацији Друштва добровољних давалаца крви „Љубиње“ и Трансфузијског центра СКБ Мостар, 13. фебруара 2020. године организована је још једна традиционална акција добровољног даривања крви.
Oпширније...

Хуманиста из Бијељине: Даривао више од 100 литара крв

Празници у многима од нас пробуде хуманост, али међу нама има и оних који своје хумане мисије спроводе непрекидно деценијама. Велики хуманиста Жико Тодоровић из Бијељине је онима којима је најпотребније даровао више од 100 литара крви.
Опширније

будите херој !

једна даривана доза = три спасена живота

У организацији ДДДК Рафинерије уља Модрича и трансфузијске службе из Добоја, у суботу 04. јуна 2016. године одржана је редовна акција даривања крви. Акција је одржана у Модричи у склопу обиљежавања Видовданских свечаности и дана општине Модрича. На акцији је 105 давалаца понудило крв, а крв је узета од 86 давалаца. Као и до сада поред чланова ДДДК Рафинерије уља Модрича имали смо и госте из  Љубиња, Вишеграда, Источног Сарајева, Бијељине, Рафинерије нафте Брод,  као и пријатеље из Србије и Црне Горе и то из  Београда, Пригревице, Коцељеве и Никшића. Послије акције услиједило је дружење давалаца.
ДДДК Рафинерије уља Модрича се захваљује свим даваоцима и онима који су на било који начин помогли и подржали ову акцију.

Активности Савеза у 2020. помогли

logoers

Мјешовити Холдинг „Електропривреда“ Републике Српске
акционарско друштво Требиње

Видео прилози на YouTube