Modrica2015 1
ДДДК „Рафинерија уља“ Модрича је дана 06.06.2015. године у склопу Програма рада, а у поводу јубилеја - 10 година постојања и рада Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске, те у поводу обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, организовало акцију даривања крви.



Modrica2015 2Акција је одржана у просторијама дискотеке „Холивуд“ у Модричи у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске - организациона јединица у Добоју.

Овом приликом је прикупљено 92 јединице крви, а крв је понудило 97 добровољних давалаца. Акцији су се одазвали гости из: Требиња, Љубиња, Лопара, Бијељине, Брода, Рафинерије нафте Брод, Лакташа, Београда и Пригревице. Послије акције услиједио је ручак и дружење давалаца уз требавске специјалитете и музику.

Modrica2015 3Велику захвалност исказујемо свим гостима, онима који су даровали драгоцјену течност, особљу Завода за трансфузијску медицину из Добоја, представницима РТРС и телевизије К3, као и онима који су на било који начин помогли у реализацији акције.

Предсједник     
Славко Р. Јевтић