Бијељина: 2.8, 3.8. и 4.8.2023. године

Када је ријеч о хуманости, Бијељина и овај пут није изостала у борби за битку која је важна. То је она борба за живот и нову прилику у истоме. Снага наше љепоте је у томе колико смо спремни помоћи другоме.

„Друштво добровољних давалаца крви Здравље Бијељина“ је успјешно спровело акцију у своме мјесту. Оно што свакако никако нисмо заборавили нити ћемо, да се за најважнију битку живота морамо борити заједно. Зато је друштво и овај пут ту, да помогне у овој хуманој мисији и учини ову акцију значајном. Активности овога друштва су биле распоређене у неколико временских интервала што је резултирало и утицало на успјешност акције. „Друштво добровољних давалаца крви Здравље Бијељина“ је одржало већ четири акције у години. „Пантелинску акцију“ су подржали многи наши суграђани што показује успјешан резултат на крају саме акције. Прикупљено је укупно 121. доза крви. Но, након љекарског прегледа били су принуђени да врате тридесетак људи. Друга акција „Текериш“ на Церу је имала укпуно 86 доза, док су били принуђени да врате седам витезова хуманости. „Друштво добровољних давалаца крви Здравље“ домаћин акције ВМА трансфузије спроводи акцију поводом стотину и девет година од Церске битке. Поред редовних акција чланови удружења дају крв за познатог примаоца а и самоинцијативно по потреби дарују крв. Бројност наших чланова расте што говоре и бројке од 1000 чланова, од којих је 700 активних давалаца. Захвални смо „Савезу друштава добровољних давалаца крви Републике Српске“, и Трансфузиолошкој служби Бијељина“ што су увијек ту да нас подрже у свакој акцији и буду дио тима хуманости.

Наша мисија се и даље наставља и трудићемо се да направимо што боље и хуманије резултате. За нас је најважније да свако ко нам се обрати добије прилику и пронађе пут до нове прилике за живот. Ми смо само ту да будемо посредници у борби за најважнију битку свакога човјека. Несебично, храбро и истински онако како је то заиста потребно. Увијек ту за човјека и због човјека!

bijeljina-1.jpg bijeljina-10.jpg bijeljina-11.jpg

bijeljina-2.jpg bijeljina-3.jpg bijeljina-4.jpg

bijeljina-5.jpg bijeljina-6.jpg bijeljina-7.jpg

bijeljina-8.jpg bijeljina-9.jpg