Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

Одржана прва акција добровољног даривања крви у Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „др Мирослав Зотовић“ Бањалукa

Изузетно нам је задовољство да истакнемо одличну реализацију акције добровољног даривања крви у организацији недавно основаног Актива добровољних давалаца крви Завода „Др Мирослав Зотовић“ из Бањалуке.
Опширније

ХО СРЦЕМ ЗА МОДРИЧУ УЧЕСТВОВАЛА НА АКЦИЈИ ДАРИВАЊА КРВИ

Чланови ХО “Срцем за Модричу” учествују на скоро свим акцијама добровољног даривања крви која се организују на подручју наше општине. Стога организатори нас не обавјештавају или позивају појединачно већ то достављају на нашу организацију јер знају да ће се увијек неко одазвати од нашег чланства.
Опширније

Одржана акција добровољног даривања крви у склопу обиљежавања Дана општине Лакташи

Поводом обиљежавања Дана општине Лакташи, у уторак 23. априла 2019. године, Друштво из Лакташа реализовало је 1. овогодишњу акцију даривања крви у ЈЗУ „Др Младен Стојановић“ Лакташи, у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.
Oпширније...

За будућност добровољног давалаштва крви у Требињу не треба бринути

Поводом Свјетског дана добровољних давалаца крви данас је градоначелник Требиња Мирко Ћурић примио чланове требињског Удружења добровољних давалца крви и удружења побратима из Србије и Црне Горе.
Oпширније...

ОБИЉЕЖЕН 14. ЈУНИ СВЈЕТСКИ ДАН ДАВАЛАЦА КРВИ

У Лакташима је у петак 14. јуна 2019. године поводом обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, одржана савезна акција даривања крви у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.У Лакташима је у петак 14. јуна 2019. године поводом обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, одржана савезна акција даривања крви у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске.
Опширније

ОДРЖАНА РЕДОВНА АКЦИЈА ДАРИВАЊА КРВИ У ЛАКТАШИМА

Лакташи – У ЈЗУ Дом здравља „Др Младен Стојановић“ Лакташи у петак 27. септембра 2019. године, одржана је трећа годишња акција даривања крви.
Опширније
joomla image gallery

будите херој !

једна даривана доза = три спасена живота

Актив добровољних давалаца крви Берковићи успјешно је провео акцију даривања крви у склопу Видовданских свечаности, које се обиљежавају у Берковићима. Да даривање крви протекне у реду, побринуо се медицински тим требињске Службе за трансфузију крви, на челу са Начелником трансфузије др Драганом Шаренцем. Одзив давалаца у Берковићима био је веома добар. Од пријављених 58 даваоца крви, 48 је дало крв након обављеног љекарског прегледа, од којих 6 први пут.

Предсједник Актива добровољних давалаца крви Берковићи Саша Окука, истакао је своје задовољство одзивом давалаца: „ Берковићи су мала Општина, али зато имамо пуно људи који су на овај начин спремни помоћи другима. Ово није прва, већ једна од више успјешно организованих акција, што говори да су наши грађани препознали важност даривања крви и радо се одазивају и помажу. Такође овом приликом желимо да се захвалимо предсједнику Савеза друштава добровољних давалаца крви РС Мири Анђелићу из Требиња и Друштву добровољних давалаца крви из Љубиња у чијем смо саставу, на доброј сарадњи и подршци приликом организовања акције даривања крви. Посебну захвалност упућујемо Општини Берковићи која између пуно тога доброга, подржава нас и финансијски“, рекао је предсједник Окука.

Активности Савеза у 2019. помогли

 

 

 

 

 

hetnobgd150px
Хидроелектране на Требишњици

 

elta hd1

 

LogoAndjelicX

 

motelkonak
logo laktasi 

 

 

 

 

rtrs logo

 

 

КОЛЕКТОР ЦЦЛ д.о.о
Лакташи

 

 

 

Новинска агенција
Глас Српске

 

 

Независне новине
"Studio 078"
Лакташи 
euroexpress

 nova oprma logo

 

 

   

Видео прилози на YouTube