Обзиром да улазимо у одбројавање посљедњих дана текуће године, у њеном финишу обраћам се, као предсједник Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске свим организацијама чланицама Савеза, свим добровољним даваоцима крви, хуманим и племенитим људима, донаторима, партнерима, као и цијелом грађанству Републике Српске и укратко, с поносом, желим саопштити да је ова година била динамична и веома успјешна.
Све чланице Савеза су вриједно и одговорно радиле и у потпуности испуниле постављене нам обавезе према онима којима су и намијењене.
У остваривању програмских активности помогли су нам горе наведени субјекти и установе којима се свесрдно захваљујемо што су препознали наш рад и ентузијазам у обављању овог хуманитарног а надасве људског заноса, у пружању помоћи онима којима је била неопходна.


Наглашавам да исрпаћамо текућу годину са жељом да наша помоћ буде што мање тражена од стране грађана Републике Српске, тј. да потражња крви, материјалних и других социјалних давања буде што мања, с надом у боље вријеме које долази у свим сферама друштва.
У нади да ћемо и даље заједничким радом успјешно савладавати све потешкоће и бити једни другима морална и свака друга подршка, желим у име Савеза и у моје лично име свим грађанима пожељети успјешну, мање захтјевну и надасве просперитетну Нову 2018. годину.
Кренимо јој у сусрет ослоњени једни на друге и у свакој стопи њеног пута не заборавимо да смо људи и да наш живот вриједи и траје онолико колико смо доброг подарили другима. На том путу пожељећу вам испуњење свих ваших хтијења, надања и ишчекивања.

СРЕЋНА НОВА 2018. ГОДИНА!

С поштовањем,


Предсједник Савеза
Миро Анђелић